Η Αυγή θα είναι δική μας!
«Μέσα απ’ την πιο σκοτεινή νύχτα γεννιέται ο πιο δυνατός Ήλιος!

Μέσα απ’ το πιο βαθύ σκοτάδι γεννιέται το πιο αστραφτερό Φως!»

Σήμερα,  που η Ελλάδα και ο κόσμος όλος βυθίζεται στο πένθος απ’ την ισλαμική τρομοκρατία, που στραγγαλίζεται οικονομικά απ’ τον Εβραιοκαπιταλισμό και που μολύνεται πνευματικά απ’ τον Πολιτιστικό Εβραιμαρξισμό – την ώρα ετούτη που βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής, ορκιζόμαστε ν’ αδράξουμε τα ξίφη και ν’ αγωνιστούμε ενάντια σε όλους αυτούς που απεργάζονται τον αφανισμό μας.

Όταν οι άλλοι σιωπούν και αδρανούν, παγωμένοι απ’ τα γεγονότα, εμείς φωνάζουμε και κινητοποιούμαστε αφοβα την πολιτική των ανοικτών συνόρων. Ενάντια στην στρατιωτική ηγεμονία που μας κρατά παροπλισμένους. Ενάντια στον εμπαιγμό των Ελλήνων από τις προδοτικές κυβερνήσεις της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ενάντια σε κάθε έναν και κάθε τι που δρα προδοτικά και συντελεί στον αφανισμό της ελλανιας φυλης μας.

Όταν οι άλλοι φλυαρούν, εμείς επιλέγουμε τη δράση, επιλέγουμε τον αγώνα για το Έθνος  Για την Πατρίδα και το ΕΘΝΟΣ

«Μέσα απ’ τις στάχτες του κόσμου τους θα αναγεννηθεί ο δικός μας!» το ελλάνιο έθνος μας.

Η σύγκρουση μας με τους φορείς της παρακμής θα είναι αναπόφευκτη. Κι όπως το χάος γέννα την τάξη, έτσι και η αυγή του δικού μας αγώνα θα γεννήσει ένα νέο αύριο! ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ

 «Σε μία στιγμή σαν τούτη, όταν σύννεφα τρικυμίας σηκώνονται σε όλα τα μέρη, πάνωθε από έναν γερασμένο κόσμο, πώς θα μπορεί να μείνει ο τόπος τούτος αδιάφορος;

Ίσως βρίσκονται κιόλας, εκεί, κι άλλοι άνθρωποι με καρδιά και με Θάρρος. ΑΔΕΛΦΙΑ Και ίσως όλοι αυτοί να μην προσμένουν, παρά το σύνθημα…»  (( ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ))

Το σύνθημα, λοιπόν, εδόθη και τα λάβαρα ορθώνονται ξανά. Ας ενώσουμε και πάλι τα πεπρωμένα μας στο στερνό μονοπάτι της μάχης. 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 





Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ